樓主: koxle

先確認一下有幾多生人係道先

本文章最後由 koxle 於 2016-11-29 21:00 編輯
hdtvzone 發表於 2016-11-29 19:05
買 PLESK ............... 好平.....
Dedicated
$35.00/month

hdtvzone 發表於 2016-11-29 19:05
買 PLESK ............... 好平.....

PLESK.....除左WINDOWS 要簡佢...我諗唔度理由LINUX 要裝PLESK
koxle 發表於 2016-11-29 20:55
Dedicated

要買就快...岩岩見度有優惠..

==

https://www.buycpanel.com/special/?gclid=Cj0KEQiA6_TBBRDInaPjhcelt5oBEiQApPeTFwHlhOkyPcYKIlxJSI9Zj7_rF24pikHyn4l7dSU75EoaAqsQ8P8HAQ

Dedicated Server cPanel Licenses
for Only $31.95/month!
Plus FREE WHMXtra License!
($4/month value)
Use Coupon Code: goog31xtrato receive your cPanel and WHMXtra
License for $31.95/month for life!

==
提外話...好耐冇係FORUM POST 野...... 升左呢...感覺唔錯

==

你的會員群組升級為 初級會員 III   看看我能做什麼 ›

==
koxle 發表於 2016-11-29 20:55
Dedicated

透過代理購買。可以平D
我台utah server先45蚊個月,買Cpanel double咁滯,用返da算啦,反正有三條永久拉神,加上遲下da有新skin好似會modern好多,strong hold.
loop 發表於 2016-11-30 08:37
提外話...好耐冇係FORUM POST 野...... 升左呢...感覺唔錯

==

我故意將佢分到好細,而且全部都係用公式計出嚟。
loop 發表於 2016-11-30 08:36
PLESK.....除左WINDOWS 要簡佢...我諗唔度理由LINUX 要裝PLESK

新版本 多左好多功能。
plesk admin edition 每個月唔洗 US$4。價廉物美。
hdtvzone 發表於 2016-12-4 21:51
新版本 多左好多功能。
plesk admin edition 每個月唔洗 US$4。價廉物美。

我要做FREE HOSTING喎兄弟
koxle 發表於 2016-12-4 23:18

你決定用邊隻PANEL 未?

雖然我未必申請免費HOSTING...但都期待..
koxle 發表於 2016-12-4 23:18

BTW...依家仲有人用免費空間?

因為好老實講.....唔好話網存......要用網頁空間既....得返商業客戶先會長用....

近呢幾年....好多都轉用FACEBOOK .....
loop 發表於 2016-12-5 09:49

冇人用就轉用途啦~
loop 發表於 2016-12-5 09:49

例如一些學校的小型 Project 或者一個新嘗試 WordPress 很多都會使用免費寄存, 但可以肯定的是的確愈來愈少人使用。