幾個建議+問題

本文章最後由 v998 於 2016-11-1 18:53 編輯

1. 加個.com/.hk/.com.hk既域名,因為google對免費域名(.tk)既權重唔高,正常黎講,大部份人都係由google forward過黎,at least我係由google 先識hkwhf(not this one)(or even take the original HKWHF's domain)
2. 呢個壇開d(官方)免費網存(or even reseller)既plan, 比多d人認識hkwhf , 因為我發現免空既需求都唔少, 做倒既話都可以活躍番個壇 (其他,我可以提供)
3. 我想問如果要開個post, 但係入面又有免空同收費空既內容,我應該分開開兩個post定post係邊度個版?
4. 問題(regrading this HKWHF)可以係邊個版問?
5. 好似...discuz由6.0升上去左6.1?
6. 首頁4格可唔可以好似hkwhf咁5格?
7. 聯繫我們 email:  
This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed.

[email protected]

Final-Recipient: rfc822;[email protected]
Action: failed
Status: 5.5.0
Diagnostic-Code: smtp;550 Requested action not taken: mailbox unavailable (2038705067:3902:-2147467259)

---------- Forwarded message ----------
From: ME
To: [email protected]
Cc:
Date: Sat, 8 Feb 2014 17:33:46 +0800
Subject: HI

please let me know if you are here, i want to know if you are using this email

I am v998.

===============================================
係咁多先la
(lastly,其實...可唔可以比我做admin )

好多謝你對 HKWHF 嘅支持,等我逐一回答你嘅疑問。

1. 其實我有諗過為 HKWHF 買一個域名 (.com.hk 要有商業登記所以買唔到),但好多同 HKWHF 相關嘅都已經被註冊晒,而且人流亦唔係咁高,所以暫時未打算買。
2. 為保持 HKWHF 中立性原則,所以我從一開始就冇打算開網頁寄存服務。
3. 請視乎內容發文到相關版塊,如果同時有免費網頁寄存同收費網頁寄存請分開帖發。
4. 你放喺呢個版已經正確無誤。
5. 其實升咗好耐。
6. 網存論壇好似都係用緊四格。
7. 可能太耐冇檢電郵所以俾 Hotmail 刪咗,會盡快處理。(既然都刪咗索性轉用 Gmail)

為保持中立性,擁有網頁寄存服務或業務都唔可以成為本站管理員。